WORD EEN CREATOR

MAAK VAN JOUW HOBBY JE (bij)BEROEP

  • DE TWIJFELAAR

    We kennen het, je wilt een doel, missie en misschien wat meer actie in je leven? Je bent creatief en bent ambitieus om iets te ondernemen maar weet niet wat en hoe?

  • DE STARTER

    Yes, jij maakte van jouw creatieve hobby de stap in het ondernemen. Maar aan wat moet je nu allemaal denken? Hoe pak je social media aan en wat met wetgeving en administratie?

  • DE EXPERT

    Hey maker, ook jij bent welkom in onze community om bij te leren of misschien ben jij wel op zoek naar verbinding? Ook jou houden we graag up to date met alle nieuwigheden in de creatieve sector.

De Self-care Planner

In een wereld die constant in beweging is, is het essentieel om tijd voor jezelf te maken. Daarom introduceren we met trots onze Gratis Self-Care Planner, speciaal ontworpen om jou als ondernemer te helpen bij het vinden van balans en welzijn in je dagelijks leven, zodat jij met veel creativiteit en goesting kan gaan creëren!

Claim de Self-Care planner

De 12 Stappen naar een Succesvolle Onderneming

Ben je klaar om je ondernemersdroom werkelijkheid te maken? Ons gratis e-Book, "De Twaalf Stappen voor een Succesvolle Onderneming", is dé sleutel tot jouw startend en bruisend succes! Of je nu twijfelt aan je eerste stap of al begonnen bent en overweldigd voelt, dit e-book is jouw gids naar jouw eerste succes.

Claim het stappenplan