Steffi (MissC)

Ik ben Steffi, geboren in '93, dog en kat mom en stapelverliefd op mijn partner Chris. Ik ben gek op natuur en dier en hou van gezelligheid, wijntjes en veel lachen.

Eigenlijk was ik van jongs af steeds creatief bezig. Zo kon ik mezelf uren bezig houden met tekenen, knutselen en kleine flesjes vullen met gekleurd zout! Met ouder te worden, te studeren en later alleen te gaan wonen vergat ik soms hoeveel vreugde en voldoening ik ervaarde tijdens mijn creatieve avonturen. In 2021 herontdekte ik mezelf, ik ging opnieuw creatief aan de slag en ik groeide. Wat was het heerlijk om als persoon te groeien.

MissC

Anke (Studio Scents & Stone)

Hallo, ik ben Anke, 31 jaar en woonachtig in Merelbeke (Gent). Ik ben mama van Odin, een energieke 3-jarige, en het trotse baasje van Nanou. Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd met Jenti.

Met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog haal ik voldoening uit het helpen van mensen en kan ik af en toe wat in de coachende rol vallen. Ik ben extravert, energiek en hou van lachen!

Met mijn diepgaande passie voor het creëren van sfeer, gezelligheid en het verbinden van mensen heeft geleid tot de oprichting van Studio Scents and Stone en het planten van de zaadjes voor The Creators Academy.

Ik sta alvast te popelen om te zien wat jij gaat creëren!

Studio Scents & Stone