ONLINE CURSUS

LEER PROFESSIONEEL KAARSEN MAKEN

NU VOOR SLECHTS 149 EURO I.P.V. 199 EURO

ACTIE EINDIGT OVER

TCA.png__PID:b7b699bc-87bf-4273-8fdb-464f4018daef

Waarom deze cursus volgen?

Flexibel leren: Volg de lessen online waar en wanneer je wilt, op je eigen tempo.

Twee jaar toegang: Krijg volledige toegang tot alle modules en lessen voor twee jaar, zodat je voldoende tijd hebt om je vaardigheden te perfectioneren.

Jouw voordelen:

Onmiddellijke Toegang: Start direct met leren na inschrijving.Stap-voor-stap Instructies: Volg gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen video-,tutorials en tekstlessen.

Community ondersteuning:
Word lid van onze exclusieve community van kaarsenmakers voor tips, ondersteuning, inspiratie en een luisterend oor!

Voor maar liefst 26 lessen betaal je slechts €5,73 per les. Dat is echt een koopje!

Voor deze prijs krijg je toegang tot een uitgebreide kennis en vaardigheden. Onze kaarsenbedrijf groeide in no-time uit tot een succesvolle onderneming!

WAT ZAL JE LEREN?

DE BASIS

Wassoorten: Ontdek welke was het beste is voor verschillende soorten kaarsen en maak de juiste keuze voor jouw projecten.

Oliën Mengen: Leer essentiële oliën en geurstoffen effectief te mengen voor langdurige en heerlijke geuren.Veiligheid en regelgevingUFI Codes: Begrijp het cruciale belang van UFI-codes voor de veiligheid en naleving van de Europese regelgeving.Veiligheidsetikettering: Leer welke informatie wettelijk verplicht is op je producten volgens de Europese (Belgische en Nederlandse) wetgeving.

GEAVANCEERDE TECHNIEKEN

Kleurstoffen gebruiken: Gebruik kleurstoffen veilig en effectief om unieke en gepersonaliseerde kaarsen te creëren die in het oog springen.

Essentiële gereedschappen: Maak kennis met alle essentiële gereedschappen en materialen die je nodig hebt om professioneel kaarsen te maken.

PERFECTIE IN KAARSEN MAKEN

Technieken voor smelten en gieten: Beheers verschillende technieken voor het smelten en gieten van was, essentieel voor het maken van perfecte kaarsen.

Concrete probleemoplossing: leer te anticiperen op verschillende en veel voorkomende problemen in het kaarsen maken.

Kwaliteitscontrole: Voer grondige kwaliteitscontroles uit met onze handige testing sheets om ervoor te zorgen dat elke kaars voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

BEGIN VANDAAG NOG!

Meld je aan voor onze cursus en begin vandaag nog met kaarsen maken!
Mis deze unieke kans niet!